Пичове даите адекватно мнение преди 3 дни купих уш запазена гледана алфа. А вече смених 8 свещи термостат. Колата е на газ. Бо ненадеино когато си иска гасне от самосебе си. На бензин върви. Вчера карам си по магистралата за плевен температурата полазва 120 градуса викам си краи изгоре гарнитурата умрях на магистралата а час по рано смених термостата. На всичкото отгоре на минус 7 градуса парното при тия температури духа студено.. жената иска вече да я засилва в надин моля помогнете ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с алфа 146 1.4 ts
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от jasonvorxis Покажи съобщениеПичове даите адекватно мнение преди 3 дни купих уш запазена гледана алфа. А вече смених 8 свещи термостат. Колата е на газ. Бо ненадеино когато си иска гасне от самосебе си. На бензин върви. Вчера карам си по магистралата за плевен температурата полазва 120 градуса викам си краи изгоре гарнитурата умрях на магистралата а час по рано смених термостата. На всичкото отгоре на минус 7 градуса парното при тия температури духа студено.. жената иска вече да я засилва в надин моля помогнете ...Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Един приятел има сервиз в надежда слави се казва. Мн точен и коректен. Оправих проблема с газта разменихме маркучите от испарителя кум двигателя и вече е ок но ме притеснява температурата. Показва 110 120 градуса за 5 мин работа на бензин... а се консултирах със цифра хора и слави каза ми да пипна маркучите за рафиатора и този под изпарителя. От към радиатора студен даже хладак а другия мога да го задържа 4 5 секунди демек не е 110 120 градуса предполагам....
Comment
-
За 5 минути работа на бензин никаква температура не може да ти вдигне най-вероятно стрелката показва каквото си иска. На 120°С като угасиш колата и отидеш отпред при двг трябва да се чува как ври, ако не - горното.Помириши си в казанчето, ако мирише на изгорели газове - послушай жена си.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Когато я приготвяхме за пътя всичко беше ок. А колкото до казанчрето нищо не се чува.даже го обезвъдуших имаше възглавница а за капак перката спря да работи та я вързах директно за акумулатора да работи нон стоп. Относно датчика мисля че е прецакан защото е невъзможно за 5 10 дори 15 мин 120 градуса да вдига..сега съм на плевен след малко тръгва за софия стискаите палци да се прибера ще пиша за приключението.да вметна сменихме снощи маркучите на термостата и на радиатора
Comment
-
Първоначално публикувано от jasonvorxis Покажи съобщениеПичове мога да се похваля колата умря на 10 км от плевен хвърли масло изпуши и според мен замина гарнитурата а сега чакам репатрака за безавариино до софияFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от jasonvorxis Покажи съобщениеПичове мога да се похваля колата умря на 10 км от плевен хвърли масло изпуши и според мен замина гарнитурата а сега чакам репатрака за безавариино до софияМалко ще се набуташ, но иначе ще те вкара с повече.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеХвърляй я на скраб и повече не си купувай туин спарк.Малко ще се набуташ, но иначе ще те вкара с повече.
Comment
-
Поддръжката на колата не си струва от чисто финансова гл.т. не, че някой е виновен. Същото е положението с един 20-годишен Ecotec за ремонт - примерно. Има по-скъпи Алфи с TS - там по-бих се замислил да отварям двг, но на 146 по-скоро бих купил друга кола.sigpic
Comment
Comment